ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ μέλους του Π.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ KAI ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ με τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Χαιρετίζουμε θερμά τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους νέους και τις νέες που στήριξαν το συνδυασμό μας στις περιφερειακές εκλογές αντιπαλεύοντας κάθε είδους πιέσεις και εκβιασμούς, τα ψεύτικα διλλήματα.

Η  ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ όπως όλα αυτά τα χρόνια θα αξιοποιήσει τη δύναμη που της έδωσε ο λαός  για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης , για τα εργατικά,  λαϊκά συμφέροντα, τις λαϊκές ανάγκες.

Η ανοδική πορεία της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ μέσα σε δύσκολες συνθήκες και η συσπείρωση που επιτεύχθηκε μας δίνει δύναμη να παρέμβουμε αποφασιστικά μέσα στην περιφέρεια και στους δήμους και να συγκρουστούμε με κάθε αντιλαϊκό μέτρο, να αναπτύξουμε τη δράση μας, μαζί με τους εργαζόμενους, για κάθε λαϊκό πρόβλημα.

Η πείρα του λαού της Στερεάς αποδεικνύει ότι οι δυνάμεις του δικομματισμού αξιοποιούν τη λαϊκή ψήφο και την επομένη των εκλογών περνούν στην επίθεση, υλοποιούν αντιλαϊκά μέτρα, κινούνται στη λογική της λεγόμενης ανταποδοτικότητας, υποκλίνονται στις αποφάσεις της Ε.Ε και στα μεγάλα συμφέροντα.

Η στάση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ  στο δεύτερο γύρο έχει τεθεί αναλυτικά κατά την προεκλογική περίοδο, είναι στάση αρχών και εναντιώνεται σε κάθε συνδυασμό υπερασπιστή της Ε.Ε, φορέα της αντιλαϊκής πολιτικής.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, μαζί με τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα της περιοχής.    

Καλούμε τους εργάτες και τις εργάτριες της Στερεάς, τους μικρομεσαίους αγρότες και επαγγελματίες, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες ανεξάρτητα τι ψήφισαν στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, γιατί θα δυναμώσουν τη δική τους φωνή.

Τόσο η κυβέρνηση Ν.Δ –ΠΑΣΟΚ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνάμεις που υποστηρίζουν την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ, υποστηρίζουν τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.

Οι διαξιφισμοί, οι αντιθέσεις τους αφορούν ποιο αντιλαϊκό μίγμα διαχείρισης θα εφαρμοστεί την επόμενη περίοδο,  ο λαός δεν πρόκειται να ανακουφιστεί.

Ψήφος στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές για να πολλαπλασιαστεί η λαϊκή δύναμη, να οργανωθεί από καλύτερες θέσεις η αντίσταση στην αντιλαϊκή πολιτική , στην ευρωπαϊκή λυκοσυμμαχία, να δυναμώσει το διεκδικητικό κίνημα και η εργατική, λαϊκή αντιπολίτευση αφού ο λαός μας είναι στην αντιπολίτευση.

Ψήφος στο ΚΚΕ για να σπάσουμε τα δεσμά των μονοπωλίων και της Ε.Ε.

Ισχυρό ΚΚΕ  παντού γιατί δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού.