Η Διαχείριση της Αθλιότητας και η Αθλιότητα της Διαχείρισης


… «Ενεργή κινητοποίηση και ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής των ωφελουμένων που έχουν επιλεχτεί στις κοινωνικές δομές μας, με την εθελοντική ανταποδοτική προσφορά τους σε διαφόρους τομείς του Δήμου μας (π.χ. περιποίηση καλλωπιστικών φυτών). Στόχος η μεταβολή της παθητικότητας στην ενεργή προσφορά και η ένταξη στο κοινωνικό σύνολο.»…

(Απόσπασμα από το πρόγραμμα του συνδυασμού Δύναμη Ανανέωσης, του Νίκου Σουλιώτη, ενός εκ των 2 κυβερνητικών υποψηφίων για το δήμο Καρπενησίου.)

Όταν τελειώνει η υποκρισία, περί «κοινωνικού έργου του Δήμου» και δήθεν «ενδιαφέροντος» για τα βάσανα του λαού του Καρπενησίου, αρχίζει η –δήθεν «εθελοντική»- «ανταποδοτική» εργασία!!! Και αυτά τη στιγμή που η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει νέες απολύσεις στους δήμους!

Αυτοί που στηρίζουν και υλοποιούν πιστά την πολιτική της ΕΕ και των κομμάτων  της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (στην προκειμένη περίπτωση η απερχόμενη δημοτική αρχή της ΝΔ και του κυρίου Μπακογιάννη και ο συνδυασμός που την εκφράζει ως συνέχεια), πολιτική που έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση και τη φτώχια εκατομμύρια ανθρώπους στη χώρα μας, έρχονται τώρα και προτείνουν τζάμπα «εθελοντική» - καταναγκαστική εργασία στο Δήμο, για ένα ξεροκόμματο και δυο ασπιρίνες!!

Μη συμβιβάζεσαι με τα ψίχουλα που σου πετάνε αυτοί που σου κλέβουν το μεροκάματο, που σου στερούν το δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία και ζωή!!!

Ψηλά το κεφάλι!!!

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ!!!  
   
ΨΗΦΙΣΕ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Καρπενήσι, 13 Μάη 2014