Κάλεσμα στήριξης της Λαϊκής Συσπείρωσης από τους νεολαίους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

Οι νεολαίοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Καρπενησίου απευθυνόμαστε στους νέους εργαζόμενους, τους φοιτητές και φοιτήτριες, τους μαθητές και μαθήτριες. Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στα νέα ζευγάρια και τις νέες μητέρες, στις άνεργες και τους άνεργους, στους 5μηνίτες και τις 5μηνίτισσες που βιώνουν με τον πιο σκληρό τρόπο την απανθρωπιά του συστήματος και την κοροϊδία των δυνάμεων που το στηρίζουν, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ.

Μην σταθείς αδιάφορος απέναντι σε αυτούς που αδιαφορούν για τη ζωή σου. Μη σκορπίσεις την ψήφο σου αριστερά και δεξιά. Σκέψου «έξω από το κουτί». Ψήφισε κόντρα στο κατεστημένο.
Ρίξε κόκκινο στην κάλπη! Με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο και την Περιφέρεια εκλέγεις ανιδιοτελείς, δοκιμασμένους αγωνιστές αποφασισμένους να αντιπαλεύουν και να κοντράρουν την πολιτική και τα αντιλαϊκά  μέτρα των κυβερνήσεων και της ΕΕ. 
Οι νέοι που προερχόμαστε από οικογένειες του μόχθου, που δεν βρήκαμε τίποτα έτοιμο, που νιώθουμε την αγωνία των γονιών και των αδερφών μας έχουμε πολλούς λόγους να κάνουμε την επιλογή:  
  • Το αποτέλεσμα των εκλογών ή θα βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε την επίθεση που δεχόμαστε στη ζωή και τα δικαιώματά μας ή θα δυσκολέψει. Η αποχή δεν είναι λύση. Έχει σημασία να μην έχουν τη δική μας συγκατάθεση στην πολιτική που μας τσακίζει. Γι’ αυτό πρέπει τα κόμματα της ΕΕ και του συστήματος και οι υποψήφιοι τους να δεχθούν ισχυρό πλήγμα και οι συνδυασμοί που στηρίζει το ΚΚΕ να είναι ενισχυμένοι σε κάθε δήμο και περιφέρεια.
  • Μπουχτίσαμε οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι να είναι μεγαλοεπιχειρηματίες ή εκπρόσωποί τους. Δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι υποψήφιοι, όλοι έχουν παρελθόν. Όλοι έχουν χρίσμα. Όσοι στηρίζουν την ΕΕ και το σάπιο σύστημα δεν είναι νέοι κι άφθαρτοι, είτε είναι 25άρηδες είτε 50άρηδες.
  • Μας κοροϊδεύουν χοντρά όσοι μας λένε «άλλο η κεντρική διοίκηση και άλλο η τοπική». Οι δήμοι και οι περιφέρειες είναι το μακρύ χέρι του κράτους στις γειτονιές μας. Μόνο οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση αντιπάλεψαν μέτρα του κράτους που πέρασαν από τους δήμους.
  • Οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση διεκδίκησαν τα κονδύλια του κράτους και της ΕΕ να πηγαίνουν σε έργα που καλύπτουν λαϊκές ανάγκες,  που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια και την υγεία, για αντισεισμική θωράκιση, αποχετευτικά συστήματα. Ελεύθερες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις για τους νέους. Όχι έργα βιτρίνας και αμφιβόλου χρηστικότητας – όπως για παράδειγμα η ανέγερση ξενώνα στη Σκοπιά προϋπολογισμού 1.200.000€!
  • Οι εκλεγμένοι με τη λαϊκή συσπείρωση θα αγωνίζονται για την προστασία των ανέργων και των φτωχών οικογενειών, για τα δικαιώματα των νέων και των νέων ζευγαριών.
  • Θα πρωτοστατούν για να απαλλαγούν οι εργαζόμενοι, οι λαϊκής οικογένειες  από τους φόρους που τους πνίγουν. Για μείωση των δημοτικών τελών στην κατοικία και την επαγγελματική στέγη. Να πληρώσουν οι τράπεζες, τα σούπερ μάρκετ και οι μεγαλοεπιχειρηματίες.
  • Θα στηρίζουν τον αγώνα για σταθερή εργασία με δικαιώματα για όλους και όχι την επέκταση της προσωρινής δουλειάς με μισθούς πείνας, τις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις. Δεν είναι μονόδρομος τα 2μηνα, τα 4μηνα και τα 5μηνα.   
ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΨΗΦΙΣΕ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
  
Το κάλεσμα υπογράφουν οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την Λαϊκή Συσπείρωση:

Γκορόγια Αργυρώ , 27 ετών , ιδιωτική υπάλληλος απόφοιτη του τμήματος πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ και κάτοχος του μεταπτυχιακού Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων 

Κοπανάκη Ναυσικά, 27 ετών, ιδιωτική υπάλληλος, τελειόφοιτος του τμήματος Δασοπονίας του ΤΕΙ Καρπενησίου, μέλος του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών 

Κρητικού Αγγελική, 28 ετών, ιδιωτική υπάλληλος


Λάππας Βασίλης, 28 ετών, πολιτικός μηχανικός, Γραμματέας της ΚΟ Καρπενησίου του ΚΚΕ 

Λάππας Γιάννης, 27 ετών, απόφοιτος τμήματος Εκπαιδευτικών Πολιτικών Δομικών Έργων
Παππάς Δημήτρης, 27 ετών, τελειόφοιτος ΤΕΙ Λαμίας, μέλος  του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών


Σταμούλη Ελπίδα, 24 ετών, φοιτήτρια του τμήματος Φιλοσοφίας Πάτρας


Σταμούλης Άρης, 25 ετών, φοιτητής του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ


Φλώρος Ξενοφών, 30 ετών, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, διδάκτορας Πολυτεχνείου Ζυρίχης