H Λαϊκή Συσπείρωση για τα αποτελέσματα των εκλογών


Απευθύνουμε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους εργαζόμενους, το λαό του Καρπενησίου και της Ευρυτανίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης και ενίσχυσαν τα ψηφοδέλτια της. (Τα αποτελέσματα στο Δήμο Καρπενησίου και την Ευρυτανία ΕΔΩ)

Παρόλη την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης παραμένει αρνητικός ο συσχετισμός, κάτι που θα φέρει σοβαρές δυσκολίες στους λαϊκούς αγώνες και απαιτείται περισσότερη αποφασιστικότητα απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ. Μας ανησυχούν τα ποσοστά της ναζιστικής - εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής που θα αξιοποιηθούν το επόμενο διάστημα για να χτυπήσουν τα κεκτημένα και τα δικαιώματα του ελληνικού λαού.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, όπως έκανε μέχρι σήμερα, θα αξιοποιήσει την ψήφο και την δύναμη που της έδωσε ο λαός για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και των ντόπιων υποστηρικτών της, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα και τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών.

Στην περιφέρεια καλούμε το λαό, και όσους στήριξαν τη Λαϊκή Συσπείρωση να να σταθούν με κριτήριο την καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και των υποψηφίων τους, και εκεί που αυτοί οι συνδυασμοί εμφανίζονται με επίσημη στήριξη από τα κόμματα αυτά, και εκεί που εμφανίζονται ως «ανεξάρτητοι – υπερκομματικοί», να εναντιωθούν στους υποστηρικτές της ΕΕ, φορέα της αντιλαϊκής πολιτικής.

Ο λαός να δείξει ότι επιλέγει έστω ένα μικρό εκλογικό βήμα απεγκλωβισμού από όλα τα κόμματα που στηρίζουν την εξουσία των μονοπωλίων και τα δεσμά της ΕΕ.  Δεν μπορεί να σύρεται στις κάλπες με βάση αποπροσανατολιστικά διλήμματα, εκβιασμούς, την τρομοκρατία και λόγω εκλογικού νόμου για τους δύο γύρους, ο οποίος πρέπει να καταργηθεί.

Τόσο η κυβέρνηση Ν.Δ –ΠΑΣΟΚ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνάμεις που υποστηρίζουν την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ, υποστηρίζουν τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης που θυσιάζει τα πάντα στο βωμό του κέρδους και τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ!
ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ!

Απευθυνόμαστε σε όσους έκαναν αποχή και τους καλούμε να το ξανασκεφτούν. Την ερχόμενη Κυριακή συμμετέχοντας στις εκλογές έχουν τη δυνατότητα, με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές να στείλουν με ενεργητικό θετικό τρόπο μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων, της ΕΕ, των αυταπατών και των ψεύτικων ελπίδων των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.

Καρπενήσι, 20-5-2014
Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης
Παπαροϊδάμης Βασίλης
Σερετάκης Νίκος