Πέμπτη 22 Μάη - Περιοδεία Υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ στο Καρπενήσι

Την Πέμπτη 22-5-2014 το πρωί θα περιοδεύσει στο Καρπενήσι ο Παναγιώτης Πολίτης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ. 

Παναγιώτης Πολίτης*
Κατά την διάρκεια της περιοδείας θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Καρπενησίου, το ΤΕΙ Δασοπονίας, το Πυροσβεστικό τμήμα και την αγορά της πόλης.

Η Κ.Ο. Ευρυτανίας του ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα στήριξης του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές που είναι το μόνο που μπορεί να εκφράσει γνήσια τη μεγάλη λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στην ΕΕ. Να αποτυπώσει την αντίθεση του λαού και της νεολαίας μας απέναντι στην πολιτική αυτής της καπιταλιστικής ένωσης και τα δεινά που φέρνει για να εξασφαλίσει την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων, την ανταγωνιστικότητά τους, συνθλίβοντας τους λαούς. Το ΚΚΕ παραμένει η μοναδική συνεπής πολιτική δύναμη, με την πιο καθαρή θέση: Αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους για το οποίο δεν ευθύνεται ο λαός μας Κοινωνικοποίηση του πλούτου  με το λαό στην εξουσία.

*Ο Παναγιώτης Πολίτης γεννήθηκε στη Λάρυμνα και είναι 31 ετών. Εργάζεται στη ΛΑΡΚΟ. Πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Νομού Φθιώτιδας, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ) και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ.