ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΑΛΑΩΡΑΣ

Καθημερινά ζούμε την παραπέρα επιδείνωση της ζωής μας εξ’ αιτίας της ασκούμενης πολιτικής και των ιδιαίτερων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η περιοχή μας. Αυτές τις δυσκολίες της καθημερινότητας μας έρχεται να τις επιδεινώσει η «Η ΕΠΙΒΟΛΗ» του νέου «ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ» και μάλιστα εκβιαστικά μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ (μη πληρωμή διακοπή ρεύματος).

Οι κάτοικοι της Βαλαώρας μετά από δύο πλατειές λαϊκές συνελεύσεις στην πλειοψηφία της α) φτωχοί αγρότες με πενιχρά εισοδήματα β) συνταξιούχοι του ΓΑ των 350 ευρώ με επιβάρυνση σε καταβολή χρημάτων για φάρμακα και κάποιοι για μετακινήσεις στο Καρπενήσι για εξετάσεις με συνέπεια να αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, εξέλεξαν ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και αποφάσισαν να καταβάλουν μόνο την αξία του ρεύματος και όχι το ΧΑΡΑΤΣΙ παίρνοντας υπ’ όψιν τις αβάσταχτες οικονομικές δυσκολίες που τους φέρνουν σε απόγνωση.

Καλούμε όλους τους δημότες των δήμων μας να ακολουθήσουν την ίδια τακτική. Ακόμη αν κάποιοι υπέκυψαν στον εκβιασμό να πληρώσουν την πρώτη δόση του χαρατσίου να μην ξαναφοβηθούν και μέσα από τέτοιες διαδικασίες (λαϊκές συνελεύσεις – λαϊκές επιτροπές – πληρωμή μόνο ρεύματος) να στείλουν και αυτοί ένα ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΩΝΑ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ενάντια στα μέτρα που καθημερινά μας εξαθλιώνουν.

Καλούμε την Περιφέρεια, το Βουλευτή και τους δημάρχους να σταθούν αλληλέγγυοι σε τέτοιες προσπάθειες και να πρωτοστατήσουν στην απόκρουση αυτών των εκβιαστικών και σκληρών μέτρων. Η επιτροπή ζητά να αποσυρθεί το μέτρο του «ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ» και δηλώνει ότι είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ να περιφρουρήσει τους κατοίκους από τυχόν ενέργειες για διακοπή της παροχής ρεύματος και ότι θα βρίσκεται καθημερινά μπροστά και ενάντια σε όποια νέα αντιλαϊκά μέτρα παρθούν στο όνομα της «ΣΩΤΗΡΙΑΣ» μας. Καλούμε όσους έχουν ανάλογη αγωνιστική διάθεση σε κοινό μέτωπο αντίστασης και ΠΑΛΗΣ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 6973208502
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 6974907357
ΜΠΑΚΟΥΣΗΣ Α. ΣΕΡΑΦΕΙΜ 6984418219
ΣΑΡΜΑΚΟΥΠΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΕΓΓΟΥΛΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ
ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΩΤΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Μίμης)
ΤΖΕΡΕΜΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΠΑΚΟΥΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ