ΛΣ Στερεάς: Για το Απαράδεκτο Γεγονός με τη Θέρμανση του Νοσοκομείου Καρπενησίου

Με αφορμή την απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, όταν λόγω έλλειψης καυσίμων σταμάτησε η θέρμανση και δεκάδες ασθενείς και εργαζόμενοι ξεπάγιασαν, η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σημειώνει :
  • Η απελευθέρωση της αγοράς των καυσίμων οδήγησε τον απόλυτο έλεγχο τους στα μονοπώλια και την συνεχώς αυξανόμενη κερδοσκοπία τους.
  • Δεν συμμετέχουν στους διαγωνισμούς που γίνονται από δημόσιες υπηρεσίες και ιδρύματα για την προμήθεια καυσίμων και χρησιμοποιούν την προμήθεια τους σαν μέσον πίεσης για να τους εξοφληθούν προηγούμενοι λογαριασμοί.
Σε αυτή την κατάσταση οδήγησαν οι πολιτικές της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, που με απόλυτη προθυμότητα υλοποιούσαν κατευθύνσεις της Ε.Ε, αδιαφορώντας για τις τυχόν συνέπειες τους στον λαό και τις ανάγκες του, ακόμα και αυτές που θεωρούνται έκτακτες.
Στην ίδια λογική καταδικάζουμε την έλλειψη των απαραίτητων πρωτοβουλιών από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, από την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και φυσικά από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που θα μπορούσαν να έλυναν αυτό τουλάχιστον το πρόβλημα.
Είναι ζήτημα πολιτικής ευθύνης και στοιχειώδους ευαισθησίας. Θέμα σεβασμού των ασθενών.
Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και να δυναμώσουν τις προσπάθειες τους για όσα δικαιούνται και τους ανήκουν.
Με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ, το Μέτωπο Αγώνας Σπουδαστών και την ΟΓΕ να αντισταθούν στην καθημερινή βαρβαρότητα της πολιτικής της κυβέρνησης του Μαύρου Μετώπου και να ανοίξουν τον δρόμο σε εξελίξεις ικανές να μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο.
ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΧΡΟΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΝΤΟΥΡΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΙΩΑΝΝΑ)
ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ