Καλαμάτα: το ΠΑΜΕ Απέτρεψε Διακοπή Ρεύματος σε Σπίτια

ΚΑΛΑΜΑΤΑ :Ξεσηκώθηκαν και απέτρεψαν διακοπή ρεύματος σε σπίτια
Δυνάμεις του ΠΑΜΕ και ένοικοι πολυκατοικιών εμπόδισαν συνεργείο να κόψει το ρεύμα επειδή δεν είχαν πληρωθεί είτε ολόκληροι οι λογαριασμοί είτε το χαράτσι για τα ακίνητα.
Την Τετάρτη 12 Γενάρη μέλη του ΠΑΜΕ στην Καλαμάτα με δυναμική παρέμβαση απέτρεψαν συνεργείο της ΔΕΗ από το να κόψει το ρεύμα σε διαμερίσματα και καταστήματα τεσσάρων πολυκατοικιών στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, οι ένοικοι των οποίων δεν είχαν πληρώσει λογαριασμούς ή/και το διαβόητο χαράτσι για τα ακίνητα.
Το συνεργείο βγαίνοντας να υλοποιήσει τους εκβιασμούς της κυβέρνησης βρήκε μπρος του δυνάμεις του ΠΑΜΕ που ξεσήκωσαν τους ενοίκους, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα αγώνα και αντίστασης αντιτάχθηκαν στο κόψιμο ρεύματος, εμπόδισαν και αυτοί το συνεργείο, το ανάγκασαν να αποχωρήσει και στις τέσσερις περιπτώσεις άπραγο.
Σημειωτέον ότι ήταν προγραμματισμένο να κοπεί το ρεύμα σε γυναίκα που πρόσφατα έχασε το σύζυγό της μετά από μακρόχρονη μάχη με το θάνατο στην εντατική, ή σε καταστήματα μικρομεσαίων ΕΒΕ που φαλίρισαν στην κρίση.