Η Αλήθεια και οι Ευθύνες για την Κατολίσθηση στην Εθνική οδό Καρπενησίου – Λαμίας

Tο γεγονός ότι η εθνική οδός Λαμίας-Καρπενησίου έμεινε σχεδόν 2 μέρες κλειστή πριν την είσοδο στη σήραγγα Τυμφρηστού δεν οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην έντονη βροχόπτωση. Υπάρχουν επίσης πολύ συγκεκριμένες πολιτικές ευθύνες όπως δηλώνουν τα ίδια γεγονότα:

- Είναι γεγονός ότι απαραίτητα σχετικά έργα υποδομής που προέβλεπε ο μελετητής περικόπηκαν στο όνομα του κόστους.

- Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο διαχείρισης ορεινής υδρονομίας, κανένα ουσιαστικό έργο διευθέτησης και αξιοποίησης των ορεινών υδάτων.

- Είναι γεγονός ότι οι δαπάνες για την πολιτική προστασία τόσο σε επίπεδο περιφέρειας όσο και σε επίπεδο Δήμου είναι μηδαμινές, με εμφανής επιπτώσεις σε όλο το οδικό δίκτυο της Ευρυτανίας.

- Είναι γεγονός ότι παρόμοιες καταστάσεις έχουν συμβεί κατ’ επανάληψη από το 2001 στο ίδιο σημείο καθώς επίσης και δεκάδες περιστατικά τον φετινό χειμώνα σε όλο το οδικό δίκτυο, χωρίς να παρθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο από τους υπευθύνους.

Οι υπεύθυνοι έχουν όνομα και ταυτότητα:

Είναι οι κυβερνήσεις και οι δημοτικές, περιφερειακές και νομαρχιακές διοικήσεις των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Οι εκπρόσωποί τους σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο που και γνωρίζανε και ξέρουν. Που συνειδητά εφαρμόζουν μια πολιτική που υποτάσσει τα πάντα στο κέρδος των επιχειρηματιών και θεωρεί κόστος τις υποδομές και τις κοινωνικές παροχές για τις λαϊκές οικογένειες.

Ευρυτάνες, σκεφτείτε τι κερδίσατε αφήνοντας τόσα χρόνια παντοδύναμα στο νομό τα κόμματα του κεφαλαίου.

Να πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει

Αποδυναμώστε ΠΑΣΟΚ – ΝΔ

Κάντε πανίσχυρο το ΚΚΕ

Για να νικήσει ο λαός
Καρπενήσι,
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012