ΚΟ Ευρυτανίας του ΚΚΕ: Νύχτα ήρθε η Χρυσή Αυγή στην Ευρυτανία....

Νύχτα ήρθε η Χρυσή Αυγή στην Ευρυτανία....

Σαν τον κλέφτη ήρθαν και έφυγαν από την Ευρυτανία οι υποψήφιοι της φασιστικής  Χρυσής Αυγής και το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι υμνητές του Χίτλερ, του Μουσολίνι και των SS ήταν να ξυπνήσουν τις μνήμες από τις θηριωδίες που υπέστη η ηρωική  Ευρυτανία από τους ναζί και τους φασίστες.

Ο ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε να καθαρίσει, ούτε να τιμωρήσει μπορεί η Χρυσή Αυγή το αστικό πολιτικό σύστημα μιας και είναι γνήσιο τέκνο του και μάλιστα το πιο σάπιο και το πιο επικίνδυνο για το λαό.

Οι χρυσαυγίτες τα τσιράκια των εφοπλιστών μοναδικό σκοπό έχουν να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα, όποιον σηκώνει κεφάλι ενάντια στη βάρβαρη πολιτική των κομμάτων της πλουτοκρατίας και της ΕΕ.

Γι' αυτό και έγιναν δουλέμποροι των ανέργων τάζοντας εξευτελιστικά μεροκάματα των 18€.

Γι' αυτό και οι μεγαλοδιεθυντάδες καλούνε την Χρυσή Αυγή να σπάσει απεργίες που κάνουν οι εργαζόμενοι για τα δικαιώματα τους.

Γι' αυτό και χτυπά  τους οργανωμένους εργάτες και τους πρωτοπόρους λαϊκούς αγωνιστές.

Γι' αυτό και κατέθεσαν δεκάδες ερωτήσεις στη βουλή για να υπερασπιστούν το εφοπλιστικό κεφάλαιο.

Γι' αυτό δεν έθιξαν ούτε και ένα από τα πάμπολλα προβλήματα που βιώνουν οι λαϊκές οικογένειες της Ευρυτανίας.

Οι τοπικοί εκπρόσωποι των αστικών κομμάτων δεν είναι άμοιροι ευθυνών για το θράσος που απέκτησαν οι νεοναζιστές να σουλατσάρουν στην μαρτυρική Ευρυτανία που συνδέθηκε με δεσμούς αίματος με τον αντιφασιστικό αγώνα των  ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ. Δεν πάει καιρός που ο κ. Μπακογιάννης τους κατέτασσε στη «δημοκρατική έκφραση» του ελληνικού λαού.

 ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Απάντηση στους φασίστες είναι το ισχυρό ΚΚΕ παντού, στο Δήμο, την περιφέρεια , την ευρωβουλή, είναι η ισχυροποίηση της δύναμης που με συνέπεια αγωνίζεται ενάντια στο άθλιο εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά το φασισμό.

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ