Για την Εκλογή Αντιπροσώπων στην Ένωση Περιφερειών


ΔΗΛΩΣΗ
Για την εκλογή αντιπροσώπων στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας.
Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ έχει σταθερή εκφρασμένη θέση για το αντιλαϊκό περιεχόμενο του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, που επιχειρεί να διαμορφώσει την τοπική και περιφερειακή διοίκηση στα μέτρα των μονοπωλίων και της ολιγαρχίας του πλούτου. Είναι συνέχεια και προέκταση του ταξικού κράτους. Εξυπηρετεί ταξικά συμφέροντα των μονοπωλίων και θέλει να οδηγήσει στην χειροτέρευση της ζωής του λαού, σε κλίμα ψεύτικης ευφορίας και αυταπατών που με μαεστρία καλλιεργούνται.

Και με την ψήφιση του νόμου για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ αλλά και σήμερα, με όσα προβλέπονται για την διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων στην Ένωση Περιφερειών καταγγέλλαμε και καταγγέλλουμε το αντιδημοκρατικό εκλογικό σύστημα που σταθεροποιεί την παρουσία του δικομματισμού και ενισχύει υπέρμετρα την πρώτη παράταξη, σύμφωνα με τους παράγοντες που θέλουν να εξασφαλίσουν την διατήρηση του εκμεταλλευτικού μας συστήματος. Σύμφωνα με την θέληση της πλουτοκρατίας και των μονοπωλίων.

Σε κάθε περίπτωση, σαν ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, πιστοί στις προεκλογικές μας διακηρύξεις, προσπαθούμε να αποκαλύπτουμε καθημερινά στα μάτια του λαού τον αντιλαικό χαρακτήρα του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Να του δημιουργούμε εμπόδια και να τον αντιπαλεύουμε αποτελεσματικά, συμβάλλοντας – ταυτόχρονα - και στην αντιμετώπιση όποιων και όσων λαϊκών προβλημάτων μπορούμε.

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην διαμόρφωση αγωνιστικού κινήματος που θα απευθύνεται στην τοπική και περιφερειακή διοίκηση για να διαμαρτυρηθεί για την πολιτική της και να διεκδικήσει λύσεις στα λαϊκά προβλήματα.

Γι΄ αυτό επιδιώκουμε να εκφραστούμε, σαν ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, και στην ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ
ΧΡΟΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΝΤΟΥΡΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΙΩΑΝΝΑ)
ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ