Κάλεσμα: Πετάμε στον Κάδο των Αχρήστων τα Χαράτσια


Το βαρέλι των αντεργατικών μέτρων δεν έχει πάτο.
Επιβάλλουν στους εργαζόμενους νέο φόρο, «αλληλεγγύης», για να πληρώσει η πλουτοκρατία τα χρέη της.
Απαιτούν από τον εργάτη που με κόπο μιας ολόκληρης ζωής κατάφερε να κάνει ένα σπίτι, να το ξαναπληρώσει με νέα δυσβάσταχτα χαράτσια μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Δεν έχουμε- δεν θέλουμε- αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια τους
Το χρέος είναι της πλουτοκρατίας αυτή να το πληρώσει και όχι ο λαός.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους , τους συνταξιούχους , ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, μαζικά να αντισταθούμε στην τρομοκρατία και στο δήθεν πατριωτισμό της κυβέρνησης.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να πληρώσουμε εμείς πάλι το μάρμαρο.
Κανένας φόβος από τις απειλές που εκτοξεύουν καθημερινά κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της. Τα χαράτσια καμιά σχέση δεν έχουν με τους άνεργους. Οι αυξήσεις στους φόρους που πληρώνουμε δεν είναι για τις συντάξεις και τους μισθούς. Μας λένε ψέματα. Είναι ζεστό χρήμα στις τσέπες της πλουτοκρατίας
Τα χαράτσια θα συνεχίζουν όσο ο λαός μας δεν θα δίνει μαζική και οργανωμένη απάντηση.
Έχουμε τη δύναμη να φέρουμε τα πάνω – κάτω. Η άρνηση πληρωμής των χαρατσιών είναι καθήκον και πράξη αλληλεγγύης για τη λαϊκή οικογένεια.
Δεν πρέπει να έχει πλέον κανένας αυταπάτες. Ο Καρατζαφέρης παίζει στο ρόλο του «λαγού» της κυβέρνησης, η Μπακογιάννη στηρίζει με «τα μπούνια» και κάνει κριτική γιατί δεν πάει τα μέτρα πιο γρήγορα και ο Σαμαράς «καμαρώνει» γιατί ψήφισε πάνω από τα μισά νομοσχέδια της κυβέρνησης.
Την Πέμπτη 29/9 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Ευρυτανίας (έναντι παλιού ΚΤΕΛ) μαζεύουμε τα χαράτσια και την Παρασκευή 30/9 θα τα επιστρέψουμε στην Εφορία.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ