Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Λαμία με τον Γιώργο Μαρίνο, Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ

Η Τ.Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση – παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας για τις για τις ερχόμενες Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές. 


Η συγκέντρωση θα γίνει στη Λαμία την Παρασκευή 14 του Φλεβάρη, ώρα 7.00 μμ., στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας. Κεντρικός ομιλητής ο Γιώργος Μαρίνος, επικεφαλής του Περιφερειακού ψηφοδέλτιου Στερεάς Ελλάδας και μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ.  

Καλούμε εργαζόμενους, άνεργους, νέους, γυναίκες, μικροεπαγγελματίες και φτωχούς αγρότες: 

Να συστρατευτούν και να παλέψουν μαζί μας. 

Να μην ξεγελαστούν από την προσπάθεια αποπολιτικοποίησης των εκλογών από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις που επιχειρούν να κρύψουν την κοινή στρατηγική τους και τις ευθύνες τους για όσα περνάει σήμερα και θα ζήσει αύριο ο λαός μας. 

Να μην «αποστασιοποιηθούν», «ανεξαρτητοποιηθούν», «αποδεσμευτούν» από τα προβλήματά τους όπως τούς συμβουλεύουν πολλοί, αλλά, αντίθετα, αυτά και οι αιτίες τους να είναι το κριτήριό τους. 

Να «ρίξουν» ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση και στις τρεις κάλπες του Μάη, επειδή είναι η μόνη ψήφος που, χωρίς παρερμηνείες, μπορεί να εκφράσει τη λαϊκή αντίθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την αντιλαϊκή πολιτική.    

ΛΑΜΙΑ  6/2/2014