Την Παρασκευή 14/2 στη Λαμία η παρουσίαση των υποψηφίων του ΚΚΕ στη Στερεά Ελλάδα

Η Επιτροπή Περιοχής Στερεάς Ελλάδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψήφιων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές. 
Η συγκέντρωση θα γίνει στη Λαμία την Παρασκευή 14 Φλεβάρη, ώρα 7.00 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας. Κεντρικός ομιλητής ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.  
Θα παρουσιαστούν επίσης και οι υποψήφιοι στους Δήμους της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας. 
Στην πρόσκληση σημειώνει:
«Καλούμε εργαζόμενους, ανέργους, νέους, γυναίκες, μικροεπαγγελματίες και φτωχούς αγρότες:
  • Να συστρατευτούν και να παλέψουν μαζί μας.
  • Να μην ξεγελαστούν από την προσπάθεια "αποπολιτικοποίησης" των εκλογών από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις που επιχειρούν να κρύψουν την κοινή στρατηγική τους και τις ευθύνες τους για όσα περνάει σήμερα και θα ζήσει αύριο ο λαός μας.
  • Να μην "αποστασιοποιηθούν", "ανεξαρτητοποιηθούν", "αποδεσμευτούν" από τα προβλήματά τους όπως τούς συμβουλεύουν πολλοί, αλλά, αντίθετα, αυτά και οι αιτίες τους να είναι το κριτήριό τους.
  • Να "ρίξουν" ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση και στις τρεις κάλπες του Μάη, επειδή είναι η μόνη ψήφος που, χωρίς παρερμηνείες, μπορεί να εκφράσει τη λαϊκή αντίθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την αντιλαϊκή πολιτική».