Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς: Κινητοποιήσεις την Κυριακή 9/2 Ενάντια στις Αυξήσεις και για Κατάργηση των ΔιοδίωνΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ


ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΩΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Tώρα οργάνωση και πάλη ενάντια στην πρόκληση της νέας αύξησης  των διοδίων κατά 60% που αποφάσισε η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και η κοινοπραξία που λυμαίνεται την Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας.
Καμία ανοχή στα νέα βάρη που προστίθενται στο πολλαπλό χαράτσωμα του λαού από το κράτος της πλουτοκρατίας.
Η επιβολή των διοδίων που δίνει «αέρα στα πανιά» στα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και είναι μέρος της συνολικής αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υπηρετούν αυτά τα συμφέροντα, να βρει αδιαπέραστο λαϊκό τείχος.
Τα μισόλογα του ΣΥΡΙΖΑ περί εφαρμογής συστήματος ηλεκτρονικών διοδίων και άλλες ρυθμίσεις που διαιωνίζουν το πρόβλημα είναι σε αντίθεση με τα λαϊκά συμφέροντα.
Ούτε ένα ευρώ για το οδικό δίκτυο που το έχουν χρυσοπληρώσει οι εργαζόμενοι για να αυξάνουν τα κέρδη τους οι κατασκευάστριες εταιρείες που έχουν στα χέρια τους τα διόδια.
Συσπείρωση και συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού!

Με πολύμορφη δράση, με στήριξη της τροπολογίας που κατέθεσε στη Βουλή για:

- Απόσυρση της απόφασης για την αύξηση των διοδίων και κατάργηση τους.

- Κατάργηση των κάθε λογής προστίμων λόγω μη πληρωμής των διοδίων

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ καλεί στο άνοιγμα των διοδίων ΘΗΒΑΣ- ΤΡΑΓΑΝΑΣ-ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ την Κυριακή 9/2 και ώρα15:30

.........
Την ίδια μέρα κινητοποίηση διοργανώνει και η γραμματεία Φθιώτιδας του ΠΑΜΕ στα διόδια Φθιώτιδας 4-6 μμ