ΛΣ Στερεάς: Προπαγανδιστικό Πυροτέχνημα η Εξαγγελία για Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Με αφορμή ισχυρισμούς κυβερνητικών βουλευτών και παραγόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που αμφισβητούν τις απόψεις της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ σχετικά με την εξαγγελία κατασκευής νέου νοσοκομείου στην Χαλκίδας και για να επιβεβαιώσουμε τον ισχυρισμό μας πως η συγκεκριμένη εξαγγελία είναι δημαγωγικό πυροτέχνημα, δίνουμε στην δημοσιότητα έγγραφο της Ειδικής Γραμματείας ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΠΛAΙΣΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ – ΕΣΠΑ, που εκδόθηκε στις 23/12/2011 και υπογράφεται από τον Υφυπουργό κ. Θ. Μωραΐτη.

Η σύμφωνη γνώμη για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ δεν είναι πλήρης και οριστική, αφού τελεί υπό προθεσμία τριών μηνών, προκειμένου να διαμορφωθεί φάκελος μεγάλου έργου και να προσδιοριστεί η προέλευση των μη επιλέξιμων δαπανών ( 48,5 εκατομμύρια ευρώ ).

Μην ξεχνάμε πως, μια κυβέρνηση, όπως αυτή του ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, που είναι προορισμένη να ξεζουμίσει τον λαό, δεν μπορεί και δεν θέλει να αντιμετωπίσει τις ανάγκες του λαού.

Κινείται και θα κινείται πάντα στα πλαίσια ικανοποίησης των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου και των μονοπωλίων.

Το μέλλον του Νοσοκομείου Χαλκίδας αλλά και συνολικά η κατάσταση στην Χώρα μας βρίσκεται στην πάλη του λαού για μια διαφορετική εξουσία, που θα υπηρετεί τον λαό και θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα στην ζωή, τις σπουδές και την εργασία.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΧΡΟΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΝΤΟΥΡΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΙΩΑΝΝΑ)

ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ