Σχετικά με το Σεμινάριο της ΕΕΤΑΑ

Σχετικά με το σεμινάριο που διοργανώνει η ΕΕΤΑΑ τη Δευτέρα 20 Δεκέμβρη στο ξενοδοχείο Άβαρις στο Καρπενήσι, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Το λεγόμενο «Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων» στην ουσία είναι φροντιστήριο προετοιμασίας των Δημοτικών Συμβούλων για το πώς θα γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην προώθηση της απάνθρωπης πολιτικής κυβέρνησης – ΕΕ – Τρόικας μέσω της του «Καλλικράτη». Πως θα υπηρετήσουν Δήμοι και Περιφέρειες πιο αποτελεσματικά την κερδοφορία του κεφαλαίου σε βάρος των λαϊκών δικαιωμάτων και αναγκών. Πως θα συμβάλλουν, μαζί με τα κόμματα του κεφαλαίου, στη χειραγώγηση της λαϊκής αγανάκτησης.
Οι αιρετοί της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν έχουν καμία σχέση με την αντιλαϊκή πολιτική. Δεν συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των «πρόθυμων» για την εφαρμογή της. Καμιά συναίνεση, καμιά υποταγή στα αντιλαϊκά μέτρα. Απειθαρχία, οργάνωση της πάλης, λαϊκή αντεπίθεση. Αυτός είναι ο δρόμος για το λαό και αυτόν θα υπηρετήσουμε και με τη δράση μας στο δημοτικό συμβούλιο. Με αυτή την έννοια δε συμμετέχουμε στο παραπάνω σεμινάριο.
Νίκος Σερετάκης,
Δημοτικός Σύμβουλος εκλεγμένος με τη Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζει το ΚΚΕ
Καρπενήσι, Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2010