Σχόλιο της ΚΟ Ευρυτανίας του ΚΚΕ για τη συνέντευξη του κ. Αποστόλου στο Καρπενήσι


Υπόσχεση αποτελεσματικού διαχειριστή του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος έδωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ από το Καρπενήσι. «Ξαναζεσταμένο φαγητό» το μενού που παρουσίασε ο κ. Αποστόλου:

- Αντιγραφή παλιότερων συνθημάτων της ΝΔ για  «επανεκκίνηση της οικονομίας»

- Καλλιέργεια αυταπατών   για «μετάβαση από την περιφέρεια της ανεργίας στην περιφέρεια της εργασίας» σε συνθήκες καπιταλισμού και εντός της σφηκοφωλιάς της ΕΕ, με σημαία –τι άλλο- την «ανταγωνιστικότητα».

- Οι αναφορές για "περιφερειακή ανάπτυξη και σύγκλιση των περιφερειακών ενοτήτων", σε συνθήκες που βασιλεύει το κυνήγι του μέγιστου κέρδους για τους επιχειρηματικούς ομίλους είναι στάχτη στα μάτια των εργατικών λαϊκών στρωμάτων για να συνταχτούν με τους στόχους της καπιταλιστικής ανάπτυξης, η οποία ανεξαρτήτως διαχειριστή, θα γίνει πάνω στα συντρίμμια των λαϊκών δικαιωμάτων.

- Σιγή ιχθύος για την ΕΕ  των μονοπωλίων με την οποία σε κάθε ευκαιρία συντάσσεται και ο ΣΥΡΙΖΑ, και την αντιλαϊκή πολιτική της που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

- Εξωραϊσμός του ολοένα και πιο αντιδραστικού πλαισίου και ρόλου που επιφυλάσσει το σύστημα σε Περιφέρειες – Δήμους

- Αναπαλαίωση του αραχνιασμένου δικομματικού σχήματος των «δύο κόσμων»

Κατά τα άλλα «γεια και χαρά σας βρε πατριώτες κι εμέ οι παππούδες μου ήταν αγρότες,…» και "δημοψήφισμα" για να φύγουν οι....«παλαιοκομματικοί» και να έρθουν οι νέοι υπηρέτες του συστήματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι εκπρόσωποί του για άλλη μια φορά παίρνουν άριστα ως στυλοβάτες και επίδοξοι διαχειριστές του συστήματος.

Ισχυρό ΚΚΕ παντού,στις ευρωεκλογές, στις περιφέρειες, στους δήμους μαχητική Λαϊκή Συμμαχία κόντρα σε ΕΕ και αντιλαϊκές πολιτικές, για να ανοίξει ο δρόμος για τη λαϊκή διακυβέρνηση – εξουσία, αυτή είναι η μόνη επιλογή για την εργατική τάξη, τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους. 


Καρπενήσι, 17 Φεβρουαρίου 2014


ΚΟ Ευρυτανίας του ΚΚΕ