ΚΟ Ευρυτανίας του ΚΚΕ:Για την Κλοπή των Αποθεματικών σε Νοσοκομείο και Γηροκομείο


Αυτά είναι τα αποτελέσματα του κουρέματος του χρέους που τόσο προπαγάνδισαν σαν λύση για την χώρα. Δικαιώνεται το ΚΚΕ που άμεσα αποκάλυψε πως το κούρεμα για τον λαό σημαίνει ανεξέλεγκτη χρεοκοπία.


Η κλοπή των αποθεματικών των δημοσίων οργανισμών (Ασφαλιστικά Ταμεία,ΑΕΙ,ΤΕΙ,Νοσοκομεία, ΟΕΚ κ.α.) αποτελεί την άλλη όψη της διάθεσης πακτωλών για την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών και την ενίσχυση των επιχειρηματικών ομίλων.



Ήδη το καλοκαίρι του 2011 έγινε προσπάθεια να βάλουν στο χέρι τα αποθεματικά του Γηροκομείου να μέσω της ενοποίησης ιδρυμάτων σε επίπεδο περιφέρειας. Σήμερα μέσω του κουρέματος ληστεύουν απροκάλυπτα Νοσοκομείο - Γηροκομείο, με ότι συνεπάγεται.



Πρόκειται για έγκλημα εκ προμελέτης που φέρει ανεξίτηλη την υπογραφή του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του κόμματος της κ. Μπακογιάννη.



Υπεύθυνοι δεν είναι μόνο οι βουλευτές τους, νυν και υποψήφιοι. Εξίσου ένοχοι είναι και οι εκπρόσωποί τους σε δημοτικό και περιφερειακό επίπεδο που στηρίζουν με φανατισμό την αντιλαϊκή πολιτική που αποτελούν στυλοβάτες των πολιτικών δυνάμεων που εκτελούν εν ψυχρώ κάθε δικαίωμα έχει απομείνει στους εργαζόμενους.



Οι λαϊκές οικογένειες, οι άνθρωποι του μόχθου και οι απόμαχοι της δουλειάς έχουν σημαντική πείρα και έχουν ευθύνη να απαντήσουν. Να καταδικάσουν αποφασιστικά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και παρακλάδια τους. Να στηρίξουν με τόλμη το ΚΚΕ, συστρατευθούν μαζί του για να διεκδικήσουν τον πλούτο που τους ανήκει, την ζωή που τους αρμόζει.