ΚΟ Ευρυτανίας του ΚΚΕ: Η Κυβέρνηση Εμπαίζει για τα Προβλήματα της Υγείας Στο Νομό

Πρόκληση συνιστούν οι απαντήσεις της κυβέρνησης στις ερωτήσεις των βουλευτών του ΚΚΕ για τα προβλήματα της υγείας στο νομό Ευρυτανίας:

  • για το αγροτικό ιατρείο στη Φουρνά κάνανε 3 μήνες (!) για να μας πουν ότι θέμα… επιλύεται από το Σεπτέμβρη. Άφησαν τον κόσμο μες το καταχείμωνο δίχως γιατρό και περίμεναν πότε θα πληρωθεί η θέση για να απαντήσουν ότι..δεν υφίσταται πρόβλημα
  • για το Νοσοκομείο δεν μπαίνουν καν στον κόπο να απαντήσουν. Παρά τις συγκεκριμένες ερωτήσεις για την κάλυψη αναγκών ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, την χρόνια απαράδεκτη κατάσταση με το μαστογράφο και τον αξονικό τομογράφο, την άγρια περικοπή της χρηματοδότησης, τα κενά σε προσωπικό, τα προβλήματα υποδομών και τον χαρακτηρισμό του στην Β’ ζώνη.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ απαξιεί να δώσει έστω και
απαντήσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν το ΓΝΣ Καρπενησίου εδώ και χρόνια, εμπαίζει τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους της Ευρυτανίας και προετοιμάζει νέο χτύπημα στην υγεία με τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων. "
Ο βουλευτής του νομού", αλλά και ο Δήμος και όλες οι δυνάμεις που περιόριζαν το πρόβλημα του νοσοκομείου απλά σε θέμα ζώνης, είναι συνυπεύθυνοι για την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της δημόσιας υγείας στο νομό.
ΚΟ Ευρυτανίας του ΚΚΕ
Καρπενήσι, 5-4-2011