Η Λαϊκή Συσπείρωση Καταγγέλει τη Στάση του κ. Μπακογιάννη


Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει την στάση του κ. Μπακογιάννη, ο οποίος κατά την 6η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκε να θέσει προς συζήτηση ψήφισμα ενάντια στην ιμπεριαλιστική επίθεση στη Λιβύη δηλώνοντας προκλητικά πως “η Λιβύη βρίσκεται πολύ μακρυά από το Καρπενήσι και έχουμε σοβαρά θέματα να συζητήσουμε”.

Αναφορικά με το κριτήριο του δημάρχου θα προσθέταμε πως τόσο η Κύπρος όσο και το Καστελόριζο απέχουν εξίσου, αν όχι ακόμη μακρύτερα, από το Καρπενήσι.

Το γεγονός ότι στις θηριωδίες των αμερικανονατοϊκών στρατευμάτων, που φτάσανε να δολοφονούν αμάχους στο Αφγανιστάν για...διασκέδαση, έρχεται να προστεθεί το αιματοκύλισμα του Λιβυκού λαού δε φαίνεται να συνιστά “σοβαρό θέμα” για τον κ. Μπακογιάννη. Ούτε το ότι η χώρα μας συμμετέχει και σε αυτό το έγκλημα για τα πετρέλαια και τα κέρδη των μονοπωλίων.

Οι εργαζόμενοι της Ευρυτανίας πρέπει να ξέρουν ότι χάριν της ιμπεριαλιστικής επέμβασης σχεδόν όλος ο εναέριος χώρος μας έχει υπαχθεί στο ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο της Σμύρνης (!), ότι ο λογαριασμός από τη συμμετοχή μας ξεπερνά τα 6,5 εκατομμύρια € το μήνα!

Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και η Δημοκρατική Συμμαχία πρέπει να πληρώσουν πολιτικά πολύ ακριβά τη συμμετοχή τους στο μακέλεμα των λαών για να υπηρετηθούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.
Καρπενήσι, 2 Απρίλη 2011