ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Η αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών με επίκεντρο την κατάσταση του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου εντάσσεται στην στημένη κοκκορομαχία των παρατάξεων της ΝΔ από τη μια και του ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ από την άλλη με σκοπό να δείξουν ότι έχουν διαφορές και να κρύψουν την στρατηγική τους σύμπλευση.
Αλήθεια, τι έχει να πει ο κος Λερογιάννης για την δεδηλωμένη πρόθεση του κου Σουλιώτη να αναβαθμιστεί το Αθλητικό Κέντρο με έργα 2,5 εκ ευρώ για να παραδοθεί σε ιδιώτες;
Για μια ακόμα φορά οι δημότες θα χρυσοπληρώσουν από την τσέπη τους για να έρθουν μετά οι περιβόητοι επενδυτές για να «θησαυρίσουν» χωρίς να βάλουν δεκάρα τσακιστή.
Άλλωστε, τις συνέπειες τις ιδιωτικοποίησης τις είδαμε και με τα σφαγεία που στοίχισαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, που παραδόθηκαν σε ιδιώτες έναντι πινακίου φακής και που σήμερα μαραζώνουν με τους κτηνοτρόφους του νομού να βρίσκονται σε απόγνωση. Τις συνέπειες της ιδιωτικοποίησης τις βλέπουμε και στην καθαριότητα με τις εργασιακές σχέσεις που βασιλεύουν εκεί.
Για την Λαϊκή Συσπείρωση είναι καθαρό: ο αθλητισμός είναι καθολικό κοινωνικό δικαίωμα. Οι αθλητικές υποδομές είναι λαϊκή περιουσία. Μπορούν να αναβαθμιστούν άμεσα χωρίς φαραωνικού τύπου έργα και πανάκριβες εργολαβίες, να καταστούν πραγματικό κόσμημα για το Καρπενήσι, να παραμείνουν ανοιχτές στον λαό, και τα οφέλη από τη χρήση τους να τα καρπώνεται ο λαός της περιοχής και ο Δήμος.