ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
άνεργε, εργαζόμενε, αυτοαπασχολούμενε,  κτηνοτρόφε, συνταξιούχε, νέε και νέα.
Η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ στέκονται μπροστά σου με σταράτα λόγια και καθαρή ματιά. Από την πείρα σου ξέρεις ότι ποτέ δεν παίξαμε μικροπολιτικά παιχνίδια και ότι μιλάμε πάντα με ειλικρίνεια όποιο κι αν είναι το κόστος.
Έτσι και τώρα, σου δίνουμε το χέρι και σε καλούμε να βαδίσουμε μαζί!
Απευθυνόμαστε σε εσένα,
·        τον ΑΝΕΡΓΟ που ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά, που μετράει τα ένσημα για το ταμείο ανεργίας, που προσπαθεί με επιδόματα και δανεικά να μπαλώσει ότι μπαλώνεται.
·        τον ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ που βιώνει την ελαστική εργασία, τους μισθούς των 600 ευρώ (και σου λένε να λες κι ευχαριστώ!), την εντατικοποίηση
·        τον ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟ που υποφέρει από τη φορολογία, από την αναδουλειά, από τον ανταγωνισμό των πολυεθνικών.
·        τον ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ που έχει εγκαταλειφθεί στο έλεος των εμπόρων κρέατος, γάλακτος, ζωοτροφών, στο έλεος των λύκων
·        τον ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ με την σύνταξη πείνας που τις πιο πολλές φορές βοηθάει και τα παιδιά του.
·        τον  ΝΕΟ και τη ΝΕΑ που ξεκινάει τη ζωή με διάθεση και ελπίδα, το ΝΕΟ και τη ΝΕΑ που επιλέγουν τον αγώνα και όχι τον αναχωρητισμό του fortnite και του instagram.
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΥΡΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΣΣΑ
που  αντιστέκεσαι στην καταστροφή των βουνών μας, που διαμαρτύρεσαι για τις μεγάλες ελλείψεις στην υγεία και στα σχολειά μας, που δεν ανέχεσαι να ξυλιάζουν τα παιδιά σου, που βαρέθηκες την απομόνωση, που δεν βολεύεσαι με τα «φρου-φρου» και τις φιέστες των τοπικού πολιτικού προσωπικού που διαφημίζουν τις «επιτυχίες» και τις «μαγικές ιδέες» τους , αλλά που τελικά η σούμα της επιτυχίας τους είναι ξενιτεμός των νέων, μαρασμός του νομού.
ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΘΑΡΑ: ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!
ΧΡΕΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!
Έλα να παλέψουμε μαζί!  Να διεκδικήσουμε μια άλλη τοπική διοίκηση που θα τάσσεται με το μέρος του λαού, με τα συμφέροντα της λαϊκής οικογένειας, και όχι με τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Να παλέψουμε για μια τοπική διοίκηση που θα κατευθύνει τα κονδύλια προς σημαντικά έργα υποδομής, για αντιπλημμυρική προστασία, για αντισεισμική θωράκιση,  για σχολεία που δεν θα μπάζουν κρύο και δεν θα πλημμυρίζουν, για γειτονιές και χωριά που δεν θα αποκλείονται για εβδομάδες με τα πρώτα χιόνια.  Που θα κάνει αντιπολίτευση στην εκάστοτε κυβέρνηση από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων, και δεν θα είναι κολαούζος της πολιτικής ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ ούτε απλός μεσάζοντας για τη διανομή κονδυλίων και πόρων σε εργολάβους και λοιπούς.
ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΛΕΒΑΡΗ,
ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓ. ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ.
Θα μιλήσουν:
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ, υποψήφιος Δήμαρχος Καρπενησίου
και ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας