Σχετικά με τους Ισχυρισμούς του κ. Μπακογιάννη

Ο κ. Κώστας Μπακογιάννης, υποψήφιος Δήμαρχος υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΛΑΟΣ, σε συνέντευξή του στα “Ευρυτανικά Νέα” της 3ης Νοέμβρη επαναλαμβάνει τον αστήρικτο ισχυρισμό ότι στο “υπερκομματικό” ψηφοδέλτιό του συμμετέχουν υποψήφιοι από όλους τους πολιτικούς χώρους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνει και ονομάζει και το ΚΚΕ.

Πρόκειται για άλλη μια προβοκάτσια, για χοντροκομμένο ψέμα προς δημιουργία εντυπώσεων και όχι μόνο. Κανένας κομμουνιστής, κανένας εκπρόσωπος ή μέλος του ΚΚΕ δε βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπακογιάννη, και αυτό το γνωρίζουν άπαντες.

Είναι κατανοητό το έκδηλο άγχος τόσο του συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ του κ. Καρφή, όσο και του συνδυασμού ΝΔ-ΛΑΟΣ του κ. Μπακογιάννη, αλλά και του δήθεν “ανεξάρτητου” συνδυασμού του κ. Μπομποτσιάρη που διαπραγματεύεται και με τους δυο, να εμφανίσουν ότι έχουν αναφορά ή επαφή και στο ΚΚΕ για να ξεπλύνουν την πολιτική τους.

Το αυξανόμενο κύρος του ΚΚΕ και το τεράστιο ηθικό ανάστημα των κομμουνιστών αντλείται από την πολιτική του ΚΚΕ, από την επιβεβαίωση των προβλέψεών του για την κρίση, από τη σταθερότητα στις αρχές, από την ανιδιοτελή στράτευση για τα συμφέροντα των εργαζομένων και την κατάργηση της εκμετάλλευσης. Από την αντίθεση στην αντιλαϊκή πολιτική που στηρίζουν οι συνδυασμοί του δικομματισμού και των αναχωμάτων τους και όχι από το αλισβερίσι μαζί τους.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι ΕΒΕ, οι αγροτοκτηνοτρόφοι, οι γυναίκες, οι νέοι να βγάλουν συμπεράσματα και από αυτές τις λαθροχειρίες των δυνάμεων του κατεστημένου. Να απαντήσουν ρίχνοντας μαζικά στην κάλπη τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, με υποψήφιο Δήμαρχο Καρπενησίου το Νίκο Σερετάκη και υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς το Γιώργο Μαρίνο.

Καρπενήσι, 04/11/10