Για τη Συνεδρίαση του ΔΣ και τις Δολοφονικές Επιθέσεις των Ναζιστών σε Πέραμα και Κερατσίνι

Παρακαλώ ενημερώστε τον πρόεδρο του ΔΣ ότι όπως έχω ενημερώσει και στο παρελθόν δε συμμετέχω σε συνεδριάσεις που πραγματοποιούνται σε μέρα απεργίας, όπως είναι η σημερινή για το δημόσιο τομέα.

Επιπλέον, ελπίζω με αφορμή τις προσφατες μαφιόζικες, δολοφονικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής σε Πέραμα και Κερατσίνι η Δημοτική Αρχή της ΝΔ και ο Δήμαρχος κ. Μπακογιάννης να αναλογιστούν καλύτερα τη μέχρι σήμερα στάση τους απέναντι στο ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής που αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο ως μηχανισμός του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, ως η σιδερογροθιά των αφεντικών ενάντια στους εργάτες. 

Να τα χαίρεται τα καμώματά τους ειδικά ο Δήμαρχος κ Μπακογιάννης, που πέρσι τέτοια εποχή μας έλεγε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι η συμμορία της ΧΑ εντάσσεται στο πλαίσιο της δημοκρατικής έκφρασης του ελληνικού λαού και έκανε  παραλληλισμούς με την νομιμοποίηση του ΚΚΕ, επιβεβαιώνοντας περίτρανα για άλλη μια φορά ότι όποιος υπερασπίζεται την καπιταλιστική εκμετάλλευση όχι μόνο δε θέλει και δε μπορεί να αντιμετωπίσει το φασισμό αλλά στην πραγματικότητα τον χρειάζεται.

 Ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη δολοφονική δράση των ναζιστών. Τα σωματεία των εργαζομένων, οι μαζικοί φορείς σε πόλεις και ύπαιθρο, οι Λαϊκές Επιτροπές μπορούν να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής και να προστατεύσουν το λαό από το δηλητήριο και τη δράση τους. Να δυναμώσουν τη λαϊκή συμμαχία για να μπει τέρμα στη δράση των ναζί και του συστήματος που τους θρέφει.

Νίκος Σερετάκης